Euron tontteja Alajärveltä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lisäksi suunnitellaan jätevesiliittymän tarjoamista kaupan päälle ilman liittymismaksua niille tonteille, jotka ovat kaupungin jätevesijärjestelmän piirissä.  Tonttien hinnoittelua käsitellään teknisessä lautakunnassa 21. helmikuuta ja maaliskuun aikana kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa.

Alajärvi brändää itseään itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimaisena elinkeino- ja koulutustoiminnan sekä lähipalveluiden seutukaupunkikeskuksena. Kaupunki on investoinut voimakkaasti viimeisen 10 vuoden aikana kaupungin palvelurakenteeseen ja infrastruktuuriin. 

Harrastusmahdollisuuksiin on panostettu rakentamalla jää-, uima-, monitoimi-, ja pallohalli, frisbeegolfrata, ulkokenttiä kori- ja lentopalloiluun sekä skeittipaikka. Liikuntareittejä on kehitetty ja ne pidetään kunnossa muun muassa uudella latukoneella. Vesistöjen harrastusmahdollisuudet ovat parantuneet uuden melontareitin ja Isoniemen venesataman kunnostamisen myötä. 

Sivistys- ja terveyspalveluita on kehitetty jatkuvasti ja viime vuosina on rakennettu esimerkiksi uusi päiväkoti ja kehitysvammaisten asumisyksikkö. Yläasteen ja lukion tilat on modernisoitu täyttämään nykyajan vaatimukset. Terveyskeskuksen ja hammashoitolan tilat on täysin peruskorjattu. Kaupungin yleisilmettä on parannettu viihtyisämmäksi.

 –Perustellusti voidaan sanoa, että Alajärveltä löytyy erittäin hyvät palvelut kuntalaisille. Samaan aikaan myös yksityiset yritykset ovat investoineet paljon omiin yrityksiinsä, minkä johdosta Alajärvellä on erittäin monipuolinen työpaikkojen valikoima, toteaa kaupunginjohtaja Vesa Koivunen.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.