Evijärvellä sukkahousuja kauppaava varas

Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti muun muassa sukkahousuja kauppaavasta varkaasta tiistaina 19. helmikuuta.

Poliisin tiedotteessa kerrottiin, että evijärveläisen vanhuksen kotiin oli tullut noin 30-vuotias naishenkilö, joka oli kaupannut muun muassa sukkahousuja. Epärehellinen myyjä oli samalla saanut vanhuksen pankkikortin haltuunsa ja nostanut sillä luvatta rahaa.

Vihjeitä poliisille voi jättää sähköpostitse os. vihjeet.pohjanmaa(a)poliisi.fi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.