Lahdenkylään kuntoiluvälineitä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LAHDENKYLÄN entisen koulun pihaan asennettiin lisää kuntoilulaitteita, ja turvahiekkaa lisättiin entisten alle.

–Hiekkapohjainen rantalentopallokenttä on myös rakennettu, kertoo kunnan liikuntapaikoista vastaava Antti Saari.

Saaren mukaan tänä vuonna valmistuvat myös urheilukentän katsomo ja aita. Myös kirkonkylän pururadan huoltorakennusta ja vessaa rakennetaan parhaillaan.

–Kirkonkylän ja Särkikylän kaukalojen uusiminen ja Lahdenkylän kaukalon kunnostus ovat ensi vuonna ohjelmassa.

Kirkonkylän koulun liikuntaleikkipuiston laitteista osa on vielä asentamatta.

–Viralliset avajaiset pidetään näillä näkymin keväällä, kun on jo paremmat kelit, kertoo Petteri Laukkonen.

Mainos

KORJAUS- ja uudisrakennuskohteissa edetään kunnan liikuntapaikkasuunnitelman mukaisesti. Se löytyy kokonaisuudessaan kunnan nettisivuilta.

Suunnitelmassa ehdotetut aikataulut eivät Saaren mukaan välttämättä toteudu sellaisenaan, mutta muita tälle vuodelle ehdotettuja töitä ovat ainakin Kirsilänrannan rantalentopallokentän korjaus ja kirkonkylän alakoulun liikuntavälineiden uusiminen.

Ensi vuodelle on ideoitu ainakin Sillankorvan rantalentopallokentän ja yleisurheilukentän työntörinkien, välineiden ja varaston korjausta. Särkikylään ja Kivijärvelle on tarkoitus hankkia ulkokuntoiluvälineitä, ja kuntaan tehdään jossain välissä myös viralliset luontoliikunta-, lumikenkäily- ja hiihtoreitit.

Niin sanottujen vapaa-ajanpaikkojen puolella suunnitelmaan on tälle vuodelle listattu vielä Kuikkasaaren nuotiopaikan penkkien ja laiturin kunnostus, sairaalanrannan nuotio- ja vapaa-aikapaikan rakentaminen ja rantapuistikon laavun pystytys.

Ensi vuonna on tarkoitus rakentaa koirapuisto Jokikylään ja laavu Särkikylään sekä korjata Kettusaaren vapaa-ajanpaikka ja Lipsunnin laavu. Myös Kirsilän ja Sillankorvan uimarantoja kunnostellaan vielä vuosia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.