Esko Ahosesta Etelä-Pohjanmaan eläkeliiton puheenjohtaja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ELÄKELIITON Etelä-Pohjanmaan piirin syyskokous valitsi lauantaina yksimielisesti piirin uudeksi puheenjohtajaksi Esko Ahosen Evijärven yhdistyksestä.

Ahonen, 63, on jäämässä eläkkeelle Lestijärven kunnanjohtajan tehtävästä, jota hän on hoitanut vuodesta 2012.

Piirihallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Järviseudun alueelta erovuorossa olleen Anja Rantalan (EL Alajärvi) ja Antti Perkkalaisen (EL Evijärvi) tilalle Erkki Ammesmäki (EL Vimpeli) ja Matti Kuusisaari (EL Evijärvi).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.