Uitto-Kohonen vetää Yrittäjien hanketta

Teija Uitto-Kohonen. Arkistokuva.
Teija Uitto-Kohonen valittiin Vimpelin Yrittäjien Vetovoimaa ja Viihtyvyyttä Vimpeliin- hankkeen projektipäälliköksi.

Yrittäjien hallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan lauantaina. Paikkaa haki kahdeksan ehdokasta.

–Teijan eduksi katsottiin hyvä paikkakuntatuntemus ja sitoutunut asenne paikkakunnan kehittämiseen, hyvät sosiaalisen median käyttötaidot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Monipuolinen käytännön kokemus erilaisesta järjestötyöstä sekä luottamustehtävistä niin kolmannen kuin julkisen sektorin puolella katsottiin eduksi tehtävässä, jossa toimitaan niin järjestöjen, asukkaiden, kuin kuntaorganisaation luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kanssa, kertoi Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Uitto-Kohonen otti tiedon valinnasta vastaan hyvillä mielin ja innostuneena.

–Vimpelin kehittämiseen liittyvät asiat ovat aina olleet erityisen lähellä sydäntäni ja yrittäjäyhdistyksen luottamustehtävien kautta mielenkiintoni näiden asioiden edistämiseksi on kasvanut suuresti. Hain projektipäällikön tehtävään sen vuoksi, että haluan olla mukana edistämässä Vimpelin vetovoimaa ja viihtyvyyttä. Lisäksi koen, että minulta löytyy sellaista tietotaitoa, osaamista sekä verkostoja, joita pystyn oivasti hyödyntämään projektipäällikön tehtävässä, hän sanoo.

Mainos

Projektipäällikön työaika on 80-prosenttinen.

–Aion jatkaa kampaamon pyörittämistä sivutoimisesti projektipäällikön tehtävän rinnalla. Hankkeen “jälkeistä elämää” en ole vielä miettinyt. Ensi vuosi tulee varmasti olemaan työntäyteinen ja haluan hoitaa projektipäällikön tehtävän 110-prosenttisesti. On erittäin kutkuttavaa ja jännittävääkin päästä vetämään tätä hanketta, Uitto-Kohonen sanoi.

Hän on toiminut Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana ja vetää Suomen Yrittäjien yksinyrittäjä-verkoston johtoryhmää.

Myös yrittäjäjärjestössä ollaan iloisia ja odottavaisia ensi vuoden suhteen. Tuleva vuosi on myös Vimpelin Yrittäjien 50. toimintavuosi, joten luvassa on muutenkin erittäin merkittävä vuosi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.