Joulunavaus ja Black Friday samassa paketissa Alajärvellä

Tonttukulkue on Alajärven joulunavauksen perinteinen ohjelmanumero.
Kaupan kehittämisryhmän perinteinen joulunavaus on saanut rinnalleen nyt jo kolmatta kertaa vietettävän Black Fridayn. Tapahtumia vietetään tänä vuonna perjantaina 23. marraskuuta sekä keskustan kauppaliikkeissä että Palotorilla.

Tänä vuonna yhteistyökumppanina on Jamin Alajärven toimipiste, jonka opiskelijat ovat mukana sekä tapahtuman järjestämisessä että kauppaliikkeissä palvelemassa asiakkaita. Opiskelijoiden panosta ovat joulukuusi-kisa sekä tonttuovien piirtely-paikka. Yrittäjiä on haastettu mukaan koristelemaan joulukuusi entisiin Ruokakahvion tiloihin Kauppakadulla. Yleisö saa arvata, mikä kuusi on kenenkin. Kuuset ilahduttavat ohikulkijoita ainakin viikonlopun ylitse. Paavolantorille opiskelijat järjestävät lapsille ja lapsenmielisille tonttuovi-pajan, jossa kynien ja papereiden ääreen pääsee jo puoliltapäivin.

Joulunavaus aiheuttaa muutoksia keskustan liikennejärjestelyihin perjantaina kello 15 ja 19 välisenä aikana.

–Kauppakatu suljetaan Kauppakadun ja Keskuskadun risteyksestä Kauppakadun ja Sairaalatien risteykseen saakka turvallisuuden parantamiseksi, kertoi Ari Ahvenlampi Kaupan kehittämisryhmästä.

Mainos

–Näin autojen pysäköinti ja liikkuminen tapahtuma-alueella tulee olemaan merkittävästi helpompaa.

Palotorilla on perinteistä ohjelmaa iltapäivällä. Joulupukin kanssa pääsee ottamaan selfieitä ennen puolta kuutta. Paikalla on myös Jamin Pancho-poni. Hoiskon koulun tonttukulkue saapuu kello 17.30, joulunavauspuheen pitää Antti Joensuu. Jouluvalot syttyvät katujen varsille ja tilaisuuden lopuksi on ilotulitus.

Kaupat pitävät ovensa auki kello 20 saakka. Merkonomien someryhmä lähettää livekuvaa tapahtumapaikoilta ja yrityksistä. Sitä voi seurata facebookissa kaupankeskus.fi alajärvi -sivustolta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.