Evijärven alakoululaiset keräsivät rahaa Nenäpäivään

Valtteri Saari ja moni muu osallistui nerf-sotaan alakoulun nenäpäivänä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

PERJANTAI oli Nenäpäivä myös Evijärven alakoululla. Palloneniä näkyi harvalla, mutta oppilaat ja opettajat olivat pukeutuneet punaiseen.

Oppilaiden itse suunnittelemat ja toteuttamat jutut, kuten suosittu nerf-sota, kasvomaalaus, kynsistudio ja rentoutushuone, maksoivat joko 10 tai 20 senttiä. Lisäksi vanhempainyhdistys järjesti kahvion, josta sai hakea 20 sentillä purtavaa.

Koulun 140 oppilaalla oli jokaisella kaksi euroa käytettävissään huvituksiin. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivälle.

–Kerättävä summahan ei ole iso, mutta pointti on se, että osallistutaan. Samalla tulee yrittäjyyskasvatusta ja muuta opetussuunnitelmaa ajatellen, opettaja Heli Saari kertoi.

Vanhemmat esittelivät myös videoiden avulla, minne lahjoitetut rahat käytännössä menevät.

Tänä vuonna Nenäpäivä auttaa maailman lapsia 17 eri maassa. Tänä vuonna kampanjassa nostettiin esille kotiapulaiset Mosambikissa, tyttöjen koulutus, hygienia ja silpomisen vastainen työ Etiopiassa ja Syyrian pakolaislapset ja -nuoret Jordaniassa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.