Lakiksella tavattiin jälleen

Serafiina Öst, Päivi Alanen, Jarna Öst ja Josefiina Öst saapuivat LakiksellePietarsaaresta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Esille nostettiin paikallisia herkkuja sekä käden taitoja, joita esittelivät seutukunnan yrittäjät. Myös kirjallisia taitoja oli esillä tapahtumassa myytiin niin uutta kyläkirjaa kuin Heikki Salmelan kirjoittamaa Pyhän Paavon sukukirjaakin. Monen mukaan lähti Annukka Koskelan Pesis-kirja. Myös tapahtuman juontaja Jari Porttila markkinoi omaa kirjaansa Talvilajien Olympiasankarit. Yleisö sai nauttia Windalan pelimannien musiikillisista lahjoista ja kyläläisten harrastuksista kerrottiin muun muassa Ogoloma triathlonin sekä Vapepan ja SPR:n osastoilla. 

Tilaisuuden avasi kunnanjohtaja Timo Kärkkäinen, joka kertoi käynnissä olevista kehittämishankkeista ja lupasi kunnalle mediajulkisuutta Vedon kanssa yhteistyössä toteutettavalla hyväntekeväisyystapahtumalla. Lakaniemeläislähtöinen Vesa Lakaniemi, joka toimii Eurajoen kunnanjohtajana, toi muualle muuttaneen kyläläisen tervehdyksen.

Virallisen ohjelmaosuuden jälkeen oli leppoisaa yhdessäoloa ja tuttujen tapaamista. 

Pietarsaarelainen Päivi Alanen, joka on kotoisin Vimpelistä, innostui lähtemään kesätapahtumaan nähtyään siitä ilmoituksen Vimpelin facebook-ryhmässä.

–Käyn täällä tavallisesti kerran vuoteen. Tapaan samalla Järviseudulla asuvia sisaruksiani. Käsityöt ja erilaiset taidonnäytteet kiinnostavat, totesi tyttärensä Jarna Östin ja tämän tyttärien Serafiinan ja Josefiinan kanssa tapahtumaan saapunut Alanen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.