• Lotta Vehka-aho jatkaa koripallotaitojensa huomista Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

Vehka-aho jättää Vedon

Takamies Lotta Vehka-aho jättää Vedon Korisliiga-joukkueen. 17-vuotias Vehka-aho pelaa tulevalla kaudella HBA Helmen (Helsinki Basketball Academy) riveissä.

Viime kaudella Vehka-aho pelasi naisten Korisliigassa 30 ottelua 7 pisteen keskiarvolla. Hän on mukana myös 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa.

Joukkue kokee muitakin muutoksia. Kapteeni Noora Järvikangas pelaa ensi kaudella Kotkan Peli-karhuissa, jotka voittivat keväällä SM-kultaa. Veto on julkistanut solmineensa pelaajasopimukset Anni Kujalan, Riikka Kujalan, Tuulia Timon ja Taru Timon kanssa. Joukkueen muu kokoonpano täsmentyy myöhemmin.

Naisten Korisliiga pelataan ensi kaudella 10 joukkueen kolminkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa 27 ottelua. Käyttöön otetaan kolmen erotuomarin systeemi. Pudotuspelit pelataan kahdeksan joukkueen kesken, kun viime kaudella mukaan pääsi kuusi parasta joukkuetta.

Jaa juttu: