Sedusta 30.5. tai 1.6. valmistuneita

Järviseutulaisia Sedusta 30.5. tai 1.6. valmistuneita.

Sedu Ilmajoki, Ilmajoentie.

Maatalousalan pt, maaseutuyrittäjä: Puoliväli Eemeli, Alajärvi, Sorvali Anna, Alajärvi, ja Teppo Jussi, Kauhava.

Sedu Ilmajoki, Pappilantie.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani. Erikoismaalaus ja pinta: Koivula Sara, Kauhava, ja Koivusalo Pilvi, Vimpeli. Tekstiiliala: Hannus Piia, Kauhava. 

Sedu Lappajärvi.

Sosiaali- ja terveysalan pt, lähihoitaja. Sairaanhoidon ja huolenpidon oa: Kuusela Pirjo-Ritta, Vimpeli, Peltola Jonna, Vimpeli, Perkkalainen Taina, Evijärvi, ja Välikangas Maria, Evijärvi.

Sedu Lapua.

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Piilonen Krista, Kauhava.

Kone- ja metallialan pt, koneistaja ja levyseppähitsaaja: Anttila Samu, Kauhava.

Liiketalouden pt, merkonomi: Huhtala Helena, Kauhava (kaksoistutkinto), Korpimäki Roosa, Kauhava, Lagerstedt Joose, Kauhava, Mäenpänen Katariina, Kauhava, Pukkila Emilia, Kauhava, ja Syynimaa Santeri, Kauhava.

Matkailualan pt, matkailupalvelujen tuottaja: Aro Emilia, Kauhava, Choutova Lilia, Kauhava, ja Mäki Annukka, Kauhava.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Finnilä Viljami, Kauhava, ja Laakso Lasse, Kauhava.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Eerikäinen Tuomas, Kauhava, ja Kujanpää Matias, Kauhava.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Kallio Janne, Kauhava, Kiviniemi Juuso, Kauhava, Kleemola Arttu, Kauhava, Koskenmäki Oskari, Alajärvi, Nikula Aleksi, Kauhava, Pöyhönen Juho-Jaakko, Kauhava, ja Tikkamäki Markus, Kauhava.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja ja hyvinvointiteknologia-asentaja: Hakala Aleksi, Kauhava, Lähdemäki Joni, Kauhava, ja Ristimäki Juho, Kauhava.

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus Valma: Ahl Jere, Kauhava, Amiri Helena, Kauhava, Amiri Rabieh, Kauhava, Ibrahim Ibrahim Dhia, Kauhava, Juoperi Essi, Alajärvi, Kawa Muhamad, Kauhava, ja Majhool Sajjad, Kauhava.

Sedu Rengonharju.

Logistiikan pt, varastonhoitaja: Martinmäki Tuomas, Kauhava.

Sedu Seinäjoki, Kirkkokatu.

Pintakäsittelyalan pt, maalari: Vainionpää Henna, Kauhava.

Rakennusalan pt, maarakennuskoneenkuljettaja: Porkola Aamos, Kauhava.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, automaatioasentaja: Peltola Rasmus, Kauhava.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja: Lepistö Niko, Alajärvi. 

Sedu Seinäjoki, Koskenalantie

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja. Kuntoutuksen oa: Karhunen Marja-Elina, Alajärvi. Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen oa: Haapa-aho Matleena, Alajärvi, ja Kangas Katriina, Kauhava. Mielenterveys- ja päihdetyön oa: Aho Joanna, Kauhava; Näykki Elina, Kauhava. Sairaanhoidon ja huolenpidon oa: Turja Rosaliina, Alajärvi. Vanhustyön oa: Luoma Emilia, Kauhava.

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie.

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Hietamäki Mikko, Kauhava, Isotalo Atte, Alajärvi, Pohjosmäki Jani, Alajärvi, ja Viirumäki Roope, Alajärvi.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Björk Jenni, Kauhava, Englund Alina, Kauhava, Lassila Maria, Kauhava, ja Niemelä Julia, Kauhava.

Elintarvikealan pt, leipuri-kondiittori: Salonpää Aliisa, Lappajärvi.

Logistiikan pt, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Hautaniemi Markus, Alajärvi, Penttilä Matti, Kauhava, ja Riskumäki Santtu, Kauhava.

Sedu Ähtäri, Koulutie.

Kone- ja metallialan pt, koneistaja ja levyseppähitsaaja: Mäkelä Jussi, Soini.

Jaa juttu: