Tutkintotodistus on Sedussa myönnetty joulukuussa 2023 seuraaville: 

Alueellamme valmistuneita.
Järviseudun ammatti-instituutista valmistui monelle alalle osaajia.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Vuorenmaa Jarkko, Alajärvi, Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Frantti Kalle, Alajärvi, Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala, lähihoitaja: Koivula Johanna, Lappajärvi, Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoidon osaamisala, lähihoitaja: Kivipelto Eero, Alajärvi, Sähkö- ja automaatioalan pt, sähkö- ja automaatioasentaja: Koskenmäki Artturi, Alajärvi, Rakennusalan pt, talonrakentaja: Leppäkangas Veetu, Alajärvi, Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja: Kurunmäki Tatu, Alajärvi, Sosiaali- ja terveysalan pt, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, lähihoitaja: Hakola Elsi, Soini, Seppälä Selina, Alajärvi, 

Huom! Tutkintotodistuksen saaneita on enemmän. Tässä ne, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.