Inan sillat remonttiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Inansaareen johtavien siltojen remontti alkaa Evijärven Rannantiellä ensi maanantaina. Ensin suljetaan Inankylän puoleinen Inansaaren silta, jonka remontin valmistumisen jälkeen suljetaan saaren länsipuolella oleva oleva Rusiskaansalmen silta. Remonttisulku kestää 23. maaliskuuta asti.

Sulun aikana kiertoteinä käytetään yleisiä maanteitä. Käytännössä siltasulusta johtuva kiertoreitti kulkee kirkonkylän kautta. Remontti aiheuttaa muutoksia myös koulukuljetuksiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.