Yhteisöllistä ja lämminhenkistä kylätapahtumaa vietettiin Inassa 

–Tarkkuushommat kuten frisbeegolf, tikanheitto ja ammunta on kivoja lajeja. Tällä kertaa tulos parani, kertoo tarkkuusammuntavuorossa ollut Aleksi Mikkola.
–Tarkkuushommat kuten frisbeegolf, tikanheitto ja ammunta on kivoja lajeja. Tällä kertaa tulos parani, kertoo tarkkuusammuntavuorossa ollut Aleksi Mikkola.
–Tarkkuushommat kuten frisbeegolf, tikanheitto ja ammunta on kivoja lajeja. Tällä kertaa tulos parani, kertoo tarkkuusammuntavuorossa ollut Aleksi Mikkola.
–Tarkkuushommat kuten frisbeegolf, tikanheitto ja ammunta on kivoja lajeja. Tällä kertaa tulos parani, kertoo tarkkuusammuntavuorossa ollut Aleksi Mikkola.
INAN KYLÄTALON kauniiseen pihapiiriin kokoontui kymmeniä kyläläisiä, mökkiläisiä ja kauempaa tulleita vieraita Evijärvi-viikon Inan illassa 4. heinäkuuta. Vajaan 100 talouden Inan kylässä on järjestetty iltamia 70-luvulta lähtien. Tänä vuonna kyläyhdistys oli järjestänyt yhdessä...

INAN KYLÄTALON kauniiseen pihapiiriin kokoontui kymmeniä kyläläisiä, mökkiläisiä ja kauempaa tulleita vieraita Evijärvi-viikon Inan illassa 4. heinäkuuta. Vajaan 100 talouden Inan kylässä on järjestetty iltamia 70-luvulta lähtien. Tänä vuonna kyläyhdistys oli järjestänyt yhdessä…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.