LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalta 40 000 euroa lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen  

JS_digi_papru24
JS_digi_papru24

LÄHITAPIOLA Etelä-Pohjanmaa tukee alueen seuratoimintaa sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa tänä vuonna 40 000 eurolla. Verkkosivuilta löytyy avoin haku, jonne Etelä-Pohjanmaalla toimivat seurat ja yhdistykset voivat jättää oman hakemuksensa. Tuen saajat valitaan hakemusten perusteella kaksi kertaa vuodessa. Hakemuksia ensimmäiseen hakujaksoon saapui 72 kappaletta. 

–Jos tällä kertaa hakemuksesta huolimatta ei saanut tukea, niin kannattaa tehdä uusi hakemus seuraavalle hakujaksolle, eli touko–syyskuulle, kertoo kumppanuusjohtaja Teemu Virtanen

Tälle vuodelle ensimmäiset valinnat on tehty, seuraavat tehdään syyskuun lopun jälkeen. Tukea toimintaansa saivat muun muassa Alajärven Ankkurit ry:n junioripesäpallo, Evijärven Urheilijoiden palloilujaosto, Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura r.y ja Vimpelin Veto ry. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.