Vimpelin Pesisfestivaalit ovat käynnissä täydellä tohinalla – tapahtumia on kaikenikäisille

Tunnelmallista kuvaa Saarikentän liepeiltä Pesisfestivaalien aikaan. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Tunnelmallista kuvaa Saarikentän liepeiltä Pesisfestivaalien aikaan. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Tunnelmallista kuvaa Saarikentän liepeiltä Pesisfestivaalien aikaan. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Tunnelmallista kuvaa Saarikentän liepeiltä Pesisfestivaalien aikaan. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.

Arkiaamut aloitetaan pesiskerholla kello 10 Liikuntahallinkentällä.

Keskiviikkona kello 12 E-juniorit kohtaavat Manse PPn. Kello 16 Jari Puhakka laulattaa kansaa. Ota mukaan piknikkori ja tule nauttimaan eväitä Kirsikkapuistoon. Pumptrack-radan tapahtuma kello 17 ja Saarikentällä naisten ykköstä kello 18.

Torstaina kello 12 ja 14 Nuorisotalolla leivotaan herkkuja 4H:n kurssilla. Pesisbingo on Saarikentällä kello 15. Kello 16.30 Nuorisotalolla legoilla rakentelua (4H), Saarikentällä B-poikien pesisottelu kello 18.

Perjantaina pesisvälineiden testailua Saarikentällä kello 14–16. Samalla voi osallistua lyöntinopeuskilpailuun, jonka finaali käydään illan pesisottelun tauolla. Voittajalle tiedossa SUP-lauta. Vimpelin MLL on piilottanut viisi pesäpalloa ympäri kylää ja pallonlöytäjälle on luvassa muun muassa lippu illan peliin. Kello 18 ViVe–JymyJussit, pelin jälkeen pesisvisa Pub Völjyssä. Illalla alkaa myös lanit. 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille suunnattu pelitapahtuma kestää läpi yön yhteiskoulun auditoriossa.

Lauantaina yli 45-vuotiaiden Harmaa Karhujen pesiksen SM-lopputurnaus Saarikentällä kello 10 alkaen. Frisbeekisa Vatpakalla kello 10 alkaen avoimissa kisoissa, kello 14 parikisoissa. Kello 10 alkaa myös Festari Kirppisralli. Porrasjuoksun SM-kilpailu juostaan Lakiksen kuntoportaissa Vaaranaskelmissa kello 17. Sarjoja löytyy monenlaisia. Illalla laitetaan jalalla koreasti Pub Völjyssä Juhana Haukkalan tahdittamana.

Sunnuntaina kello 12 on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua pesiskirkkoon, kun piispa Matti Salomäki pitää sanajumalanpalveluksen Saarikentällä. Paikalla myös liturgi Mikko Elenius ja kanttori Silja-Maria Paimen. Ota oma virsikirja mukaan tai löydät virsikirjan myös kännykästä virsikirja.fi. Kello 13 Vimpelin Vedon 90-vuotisjuhlaseminaari ”Pienestä Suurta” pidetään yhteiskoulun Auditoriossa. Puhujina seminaarissa muun muassa Esko Aho, Risto Käkelä, Sami-Petteri Kivimäki ja Vesa Vihriälä. Tapahtuman juontaa Kalle Lassila. Lipun hinta on 25€. Miesten superpesiksen ”El Clasico” ottelu Veto–Sotkamon Jymy pelataan kello 18. Ottelutauolla 100 ilmaisen pallon saanutta katsojaa saavat heittää tarkkuusheiton pelikentällä olevaan maaliin. Voittajalle tiedossa lippupaketti SoJy-ViVe otteluun. Lipun illan pesisotteluun voit saada löytämällä Vimpelin MLL:n piilottaman pesäpallon keskustan alueelta.

Tervetuloa viihtymään Vimpelin Pesisfestivaaleille, jotka jatkuvat vielä tämän viikon sunnuntaihin asti! Kiitos jo tähän astisista kaikille kymmeniin tapahtumiin osallistuneille! Teette jälleen tapahtumastamme vertaansa vailla olevan spektaakkelin!

Hanna-Riikka Uusitalo

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.