Lentopalloturnaus lauantaina Evijärvellä

Kauhavan Wisan B2-tyttöjoukkue. Kuva: Anne Pesonen

Julkaistu:

Aihe:

Evijärvellä nähdään tämän viikon lauantaina kokonaisen turnauksen verran lentopalloa, kun Kirkonkylän koulun salissa pelataan B-tyttöjen E-poolin turnaus. Turnaus alkaa kello 10.

Turnausta isännöi Kauhavan Wisan B2-tyttöjen joukkue. Kauhavalaisten lisäksi joukkueen riveissä pelaa myös kolme evijärveläistä: kahdeksasluokkalaiset Ronja Paalanen ja Iris Takamaa sekä yhdeksäsluokkalainen Henni Perälä.

Lue tyttöjen lentopalloharrastuksesta Järviseudun Sanomista 6/2018.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.