Hemming Hautalasta kirja?

Hemming Hautala. Kuva: Annika Viklundin arkisto
Sukututkimusta harrastava Annika Viklund suunnittelee kirjaa Evijärveltä Amerikkaan 1900-luvun alussa muuttaneesta Hemming Hautalasta (1890–1959).

Hemming Hautala oli musikaalinen mies, joka soitti Amerikassa useissa orkestereissa ja johtikin niitä. Lisäksi Hautala opetti musiikkia eri kouluissa sekä piti useita musiikkiliikkeitä eri paikkakunnilla. Esimerkiksi Bob Dylanin tiedetään ostaneen kitaran Hautalalta.

Annika Viklund kertoi Hemming Hautalan elämänvaiheista Evijärvellä viime lauantaina.

Lue aihesta lisää Järviseudun Sanomista 50/2017.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.