Rahaa kiertoliittymän suunnitteluun

Evijärvelle kantie 63:n ja 68:n risteykseen aloitetaan suunnitella ensi vuonna kiertoliittymää.

Evijärvellä sijaitseva kantateiden risteys on saanut parhaimmat pisteet Etelä-Pohjanmaan ely-keskuksen tilaamassa selvityksessä, jossa arvioitiin kiertoliittymän soveltumista kahdeksaan eri risteykseen.

Ely-keskus on luvannut käynnistää kiertoliittymän suunnittelun, mikäli Evijärven kunta sitoutuu maksamaan puolet suunnittelukustannuksista. Maanantai-iltana kokoustanut kunnanhallitus päätti, että Evijärvi osallistuu kustannuksiin enintään puolella, korkeintaan 25 000 eurolla.

Kunnanjohtaja Teemu Kejonen pitää suunnittelun varmistumista tärkeänä edistysaskeleena kiertoliittymän saamiseksi kantateiden risteykseen.

–Ilman suunnitelmaa on vaikea saada kiertoliittymälle rahoitusta, Kejonen toteaa päätöksen esittelytekstissä.

Jaa juttu: