Uusia oppilaita, tietokoneita ja luokkahuoneita

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kun historian ja yhteiskuntaopin opettaja Iiris Rajaniemi viime viikolla järjesti pistokokeen historian läksyistä, tilanteeseen sisältyi monenlaista uutta. Kysymyksiä pohtivat Lappajärven lukion alkavat eli uudet opiskelijat. He naputtelivat uusia tietokoneita ja istuivat uudessa luokkahuoneessa Järviseudun ammatti-instituutin tiloissa.

Mainos

Lue lisää Järviseudun Sanomista 34/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.