Tatami tömisi Vimpelissä

Lappajärven Veikot isännöi lauantaina Vimpelin liikuntahallilla judon Länsi-Suomen avoimia mestaruuskisoja.

Isäntäseuran judokoiden lisäksi paikalle oli saapunut eri-ikäisiä lajin harrastajia aina Pieksämäkeä ja Helsinkiä myöten. Lappajärven Veikot oli hyvin edustettuna etenkin junioreiden painoluokissa, joista lähti monta mitalia järjestävän seuran judokoiden palkintokaappeihin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.