Talouden hyvä vire näkyy jo Järviseudulla

Julkaistu:

Aihe:

Vaikka talouden nousua taantumasta on aavisteltu pitkään, se on antanut odottaa itseään. Nyt merkkejä todellisesta noususta alkaa olla ilmassa, ja alueen Osuuspankeissa se jo näkyy.

-Tämä talouden myönteinen vire näkyy erityisen hyvin toimialueellamme. Nykyisillä toimijoilla tilauskirjat ovat hyvällä mallilla ja uusia yrityksiä on tullut kaikkien kolmen pankin alueelle, joten toimialueellamme on tekemisen meininki, kertoi Alajärven Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Leivo Alajärven, Lehtimäen ja Vimpelin Säästöpankkien tulosjulkistustilaisuudessa.

Alajärven, Vimpelin ja Lehtimäen Osuuspankeista nostettiin viime vuonna uusia luottoja 88 miljoonan euron arvosta. Suuri osa lainoista tuli yksityishenkilöiden hankkeisiin, kuten asunnon vaihtamiseen. Vajaa kolmannes lainoista meni etäasiakkaille Järviseudun ulkopuolelle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.