Vaihto-oppilastoiminta on myös rauhantyötä

Kauhavan Rotaryklubilla on ollut nuorisovaihtotoimintaa jo 40 vuotta. Juhlavuoden merkeissä klubi on koonnut yksiin kansiin tietoa vaihto-oppilastoiminnasta.

Mainos

Kaikkiaan Kauhavalta on vaihdossa ollut 40 nuorta. Kauhavalla vaihto-oppilaita on ollut 36. Parhaillaan vaihdossa on brasilialainen Rafaella Begotti.
– Nuorisovaihto on muutakin kuin se, että näkee maailmaa ja oppii vierasta kieltä ja kulttuuria. Se on myös rauhantyötä, se yhdistää maailmaa, totesi Kauhavan Rotaryklubin presidentti Matti Jouppi kirjan julkistamistilaisuudessa.
Kirjaan on koottu luettelot vaihto-oppilaista ulkomailla ja kotimassa sekä kauhavalaisista isäntäperheistä. Kirjassa on niin vaihdossa olleiden nuorten kuin myös kauhavalaisten isäntäperheiden kirjoituksia ja muistoja menneiltä vuosilta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.