Perusopetuksen yksikön tulevaisuudesta keskusteltiin

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärvellä vanhemmat kutsuttiin koolle keskustelemaan perusopetuksen yksikön sisäilmaongelmien vuoksi.

Tiedotustilaisuudessa käytiin läpi sisäilmamittausten löydöksiä sekä pohdittiin, miten opetus jatkossa järjestetään. Loppukevättä varten perusopetuksen yksikön oppilaat siirretään Lappajärven koulukeskukseen.

–Täällä on ahdasta, mutta kuitenkin sen verran tilaa, että mahdumme, kun abiturientit ovat lähteneet lukulomalle, toteaa sivistysjohtaja Tarja Puro.

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmetyvästä lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.