Kuntien tunnusluvuissa suuret erot

Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kuudesta kunnasta keveimmällä ansiotulojen verotuksella toimii Lappajärvi, joka perii kunnallisveroa 21,00 prosenttia.Raskaimmin verottaa Vimpeli 22,25 prosentillaan.

Vakituisista asunnoista vähiten joutuu maksamaan Alajärvellä ja Soinissa. Kesämökkejä ja muita vapaa-ajan asuntoja verottavat keveimmin alueen kaupungit Alajärvi ja Kauhava. Korkeimmat kiinteistöveroprosentit ovat Vimpelissä.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 2/2017.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.