Tunnustukset kannustavat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yhdistyksissä ja yrityksissä sekä kunnissa ja järjestöissä eletään näin loppuvuotta kohti mentäessä muistamisten aikaa. Erilaiset toimijat saavat tunnustusta vuoden aikana antamastaan panoksesta tai kenties jo pidemmästä puurtamisestaan kulttuurin tai liikunnan parissa tai vaikkapa omaishoitajana.

Aina on niitä, jotka eivät erilaisia tunnustuksia arvosta tai ajattelevat, että joku toinen olisi ansainnut palkinnon. Vuoroperiaate tai perisuomalainen kateus eivät onneksi sanele sitä, että kuka palkitaan – tai millä perustein. Pokaali, viiri tai kunniakirja on esimerkkinä ja kannustuksena maan hiljaisille puurtajille sekä osoitus siitä, että talkoot tai urheilukentän laidalla vietetyt tunnit kantavat hedelmää. Asialleen vihkiytyneille yhdistysaktiiveille palkinto ei ole pääasia vaan yhteisen hyvän eteen toimiminen.

Yrittäjäjärjestöt ovat vastikään jakaneet Vuoden yrittäjä -tunnustuksia. Vimpelissä palkittiin muovialan yritystä pyörittävä pariskunta. Vimpelissä – kuten muuallakin Suomessa – tunnustuksen saaneiden kirjo on laaja. Vimpelissä on palkittu muiden muassa kenkäkaupan, tilitoimiston, perhekodin ja puutarhan yrittäjiä.

Alajärvellä on luvassa juhlahumua myöhemmin keskiviikkoiltana. Marraskuun viimeinen päivä on Antinpäivän juhlan aikaa. Järviseudun Sanomatkin antaa Antti-patsaan henkilölle, joka on omalla toiminnallaan edistänyt paikallislehden toimintaa. Järviseutu-Säätiön apurahat julkistetaan illan juhlassa, samoin Järviseutu-palkinnon saaja.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.