Isoketo Vimpelin paras

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon kärkietenijä Teemu Isoketo on valittu Vimpelin Vuoden urheilijaksi. Valinnan suoritti Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikalautakunta. Suomen nopeimmaksi pesäpalloilijaksi tituleeratun Isokedon valintaa siivittivät muiden muassa miesten Superpesis-kulta ja edustus miesten Itä-Lännessä. Palkitsemistilaisuudessa muistettujen menestyjien lajikirjo oli kattava. Pesäpallon lisäksi palkittiin koripallon, judon, painin, soudun, yleisurheilun ja potkukelkkailun menestyjiä. Kunnan palkitsemistilaisuuden päätteeksi Vimpelin Veto palkitsi omia onnistujiaan. Seuran parhaaksi pesäpalloilijaksi nimettiin Sami Haapakoski ja miesten Superpesis-joukkueen parhaaksi Mikko Kanala.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.