Joulupuodista pukinkonttiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Härmänmaan 4H-yhdistyksen joulupuoti avaa ovensa 25. marraskuuta. Tänä vuonna joulupuoti on Kortesjärvellä, Hautamäen kiinteistössä.
Joulupuodissa on myynnissä mitä erilaisimpia kädentaitajien töitä, lämpimistä villasukista veikeisiin sorminukkeihin saakka.
– Jo lokakuusta alkaen meiltä on kyselty joulupuodin avaamisesta. Kädentaitajien tuotteita on lähialueilta, mutta myös Pietarsaarta ja Seinäjokea myöten, kertoo vs. toiminnanjohtaja Reetta-Kaisa Vähäsarja.
Puoti on avoinna arkisin 21. joulukuuta saakka. Tuotevalikoimaa täydennetään sitä mukaa kun tuotteet käyvät kaupaksi.
4H-yhdistyksen joulupuodilla on pitkä perinne. Puoti on sijainnut pääasiassa Kortesjärvellä, mutta myös muualla Härmänmaan 4H-yhdistyksen alueella.
Joulupuodin jatkuminen 4H-yhdityksen toimintana tulevina vuosina on kyseenalaista, sillä koko Härmänmaan 4H-yhdityksen toiminnan jatkuminen on epävarmaa. Yhdistyksen hallituksessa on käyty keskustelua koko toiminnan alas ajamisesta, toteaa Vähäsarja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.