Vimpulalla uusi osoite

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vimpelin paikallisyhdistyksen Perhetupa Vimpula on saanut uudet toimitilat Patruunantien varrelta, Kukkasalonki Kastanjan naapurista. Vuodesta 2011 lähtien Vimpula toimi vanhalla paloasemalla. Uusiin tiloihin siirtyminen tehtiin nopeassa tahdissa.

Mainos

Perhetupa Vimpulan avoimia ovia vietettiin torstai-iltana. Illan aikana lapset pääsivät leikkimään ja  askartelemaan. MLL-aktiivit kertoivat lasten vanhemmille yhdistyksen kaikille avoimesta toiminnasta, johon kuuluvat perhekerho, satutunnit, Aapiskujan koulun salivuoro sekä erilaiset tapahtumat. Perhekerho kokoontuu Perhetupa Vimpulassa tiistaisin. Tilan erilaisia käyttötarkoituksia yhdistys kartoittaa kyselyllä. Yhdistyksellä on myös suunnitteilla uusia toimintatapoja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.