Vedolle uusi vahvistus ensi viikolla

Vimpelin Veto ja naisten Korisliiga-joukkueen Ashley Luke ovat purkaneet sopimuksensa. 185-senttinen sentteri on palannut kotimaahansa Yhdysvaltoihin henkilökohtaisista syistä. Vedon uusi amerikkalaisvahvistus, Morgan Pullins, saapuu Suomeen keskiviikkona ja pelaa lauantaina lauantaina 3.12., jolloin Vedon vieraaksi saapuu Lappeenrannan Catz. Pullins pelasi viime kauden Saksassa, Eisvögel Freiburg -joukkueessa. Yliopistokoripalloa hän pelasi St Mary’s Universityn riveissä. Pullinsin odotetaan tuovan apua sekä Vedon hyökkäys- että puolustuspäähän.

Veto pelasi lauantaina kotihallissaan sarjataulukon hännillä olevaa Peli-Karhuja vastaan. Kuten usein urheilussa, tilastot eivät kerro kaikkea. Peli-Karhuilla oli ennen lauantain ottelua plakkarissaan neljä pistettä. Kotkalaiset voittivat sarjan avausottelussa Vedon kahdella pisteellä, mutta nyt joukkueiden välinen piste-ero repesi 19 pisteeseen. Veto ei saanut otetta pelistä ja koriluvut kirjattiin kotkalaisille 74-93. Vedon parhaana palkittiin 19 pistettä heittänyt Olivia Nash.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.