Liikuntahalli aiotaan kuopata

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvellä ollaan luopumassa paljon puhuttaneesta liikuntahallihankkeesta. Kunnanhallitus käsitteli maanantaina vuosien 2017–2019 investointiohjelmaa. Listalta on pudonnut pois liikuntahalli, jota Evijärvelle on suunniteltu vuodesta 2014 lähtien. Sen sijaan liikuntapaikkarakentamiseen esitetään ensi vuodeksi 200 000 euroa ja suunnitelmavuosille 2018 ja 2019 yhteensä 200 000 euroa.

Kunnaninsinööri Tuomo Saari kertoo, että kunta on päättänyt panostaa ristiriitoja herättäneen liikuntahallin sijaan olemassa oleviin liikuntapaikkoihin.

– Nyt varattavalla rahalla saadaan varmasti myös joitain uusia pienempiä hankintoja, Saari sanoo.

Kunnanhallitus esittää ensi vuodelle investointeja yhteensä 1 740 000 euron edestä. Valtuusto päättää investointiohjelmasta ensi viikon maanantaina.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.