Kunta vuokraa pesäpallokentän LaVelle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärven kunta vuokraa pesäpallokentän Lappajärven Veikoille kymmeneksi vuodeksi.
LaVe suunnittelee huolto- ja selostusrakennusten rakentamista kentälle hankerahoituksen turvin. Kunnanhallitus päätti vuokrata pesäpallokentän Lappajärven Veikoille mutta edellyttää, että seura saa myönteisen päätöksen hankehakemukseensa ely-keskukselta.
Rakennusten kustannusarvio on yhteensä 200 000 euroa. Kunnan rahoitusosuus siitä on 15 prosenttia eli
30 000 euroa. Kunta varaa summan ensi vuoden talousarvioon. Yksityinen rahoitusosuus on 25 prosenttia ja voi olla kokonaan talkootyötä.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.