Keskusta-asunnot kiinnostavat Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keskustaajamat palveluineen houkuttelevat asukkaita. Alajärven keskustaan on rakennettu ja rakenteilla runsaasti rivi- ja kerrostaloasuntoja viime vuosina. Keskustan niin kutsutulle miljoonatontille suunnitellaan uutta kerrostaloa, joka tarjoaisi yhteisöllistä asumista. Asuntoja kysyvät paitsi eläkeläiset, myös työikäiset paluumuuttajat ja nuoret perheet, kertoo rivitaloyhtiötä rakentava Reijo Hirvelä Maalausliike Hirvelästä.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.