Hiki pintaan liikuntahallilla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hyvään vauhtiin päässyt koulujen syyslomaviikko tietää kouluviikosta poikkeavaa ohjelmaa niin pienille kuin isommillekin koululaisille. Vimpelin liikuntahalli täyttyi tiistaina Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimen järjestämässä temppuratatapahtumassa. Liikuntasihteeri Ari Takala oli mielissään kahdelle eri ikäluokalle järjestetyn tapahtuman saamasta suosiosta: liikuntahallilla temppuili yli 50 tyttöä ja poikaa. Iloiset ilmeet, nauru ja riemunkiljahdukset yhdistettynä punaisiin poskiin ja hikipisaroihin sekä tasaisena soljuneeseen jonoon eri toimintapisteiden välillä kertoivat omaa kieltään siitä, että tapahtuma oli myös osallistujien mieleen.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.