Lappajärvi valmistautuu Superpesikseen

Lappajärven Veikkojen naisten nousu Superpesikseen tietää töitä monelle taholle. Viime perjantaina ja lauantaina talkooporukka purki kentän vanhan huoltorakennuksen. Tilalle kaavaillaan uutta, noin 140 neliömetrin suuruista rakennusta, johon tulee muun muassa pukuhuoneet, suihkut ja vessat sekä kioski ja lipunmyynti. Uudisrakennuksen kustannusarvio on 180 000 euroa. Kotipesän taakse suunnitellaan uutta katsomoa sekä kuuluttamoa.
–Talkoovoimia tarvitaan vielä monta kertaa ennen kauden alkua, Lappajärven Veikkojen puheenjohtaja Reijo Kärnä toteaa.
Superpesisjoukkueen kokoaminen on edennyt, joskin neuvotteluja käydään edelleen useiden pelaajien kanssa. Sopimuksen ensi kaudesta on uutena pelaajana allekirjoittanut muun muassa LaVen kasvatti Piritta Kärnä.

Jaa juttu: