Kunnanhallituksen erottamista aletaan valmistella

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven kunnanvaltuusto käsitteli maanantain kokouksessaan tilapäisen valiokunnan asettamista. Sen tehtävänä on valmistella kunnahallituksen erottamista.

Tilapäisen valiokunnan puheenjohtajaksi valittiin Ville Väkeväinen (kesk.) ja varalle Hannu Övermark (kesk.), varapuheenjohtajaksi Raimo Angervisto (kok.) ja varalle Mari Heijari (kok.) sekä jäseniksi Kirsi Hakalahti (kesk.) ja varalle Ansa Nummijärvi (kesk.), Sami Savola (sd.) ja varalle Tiina Virtanen (sd.), Maria Viita-aho-Tohni (kd.) ja varalle Jarmo Nyyssölä (kd.) sekä Irma Laakso (ps.) ja varalle Arvi Kangastie (ps.).

Ongelmaksi saattaa muodostua se, että kokoonpano todennäköisesti on kuntalain vastainen. Mari Heijari ja Irma Laakso eivät ole valtuutettuja tai varavaltuutettuja. Kuntalain 35. pykälän mukaan tilapäisen valiokunnan jäsenten on oltava valtuutettuja tai varavaltuutettuja.

Sihteeriksi valittiin kunnan hallintojohtaja Päivi Huhtala. Valiokunnan pitää antaa selvityksensä valtuuston kokoukseen, joka pidetään 26. syyskuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.