Annika Eklund tuurasi Hanna-Riikka Siitosta

Julkaistu:

Aihe:

Lauantaina oli Suomihitit-show’n ensi-ilta Halkosaaren kesäteatterin lavalla. Suomalaisen populaarimusiikin tunnetuimpia kappaleita esittivät Annika Eklund, Sami Hintsanen, Ville Pusa ja Nina Tapio. Yleensä kokoonpanoon kuuluu Hanna-Riikka Siitonen, mutta Lappajärvellä häntä tuurasi vaasalaissyntyinen Eklund.
Kun nelikko istahti esityksen jälkeen sohvalle, lainasi Eklund hetkeksi hiuksiaan Hintsaselle. Viimeksi mainitun niukkaa hiusmuotia on seurattu muun muassa Tartu mikkiin -musiikkiohjelmassa.

Mainos

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.