Koulukeskuksen liikennejärjestelyt remonttiin

Kirkonkylän koulun ja yläkoulun välistä parkkipaikkaa laajennetaan ja valaistusta parannetaan Evijärvellä koulujen kesälomien aikana. Parkkialuetta laajennetaan noin 500 neliötä. Muutosten arvioidaan maksavan yhteensä 15 500 euroa.

Remontin jälkeen parkkialueen sisääntuloliikenne ohjataan alakoululle Saarentieltä Peltoahon tietä myöten. Tällä hetkellä Peltoahon loppuosa on suljettu liikenteeltä ja koulun parkkialueelle ajetaan Voltintieltä yläkoulun ja kirjaston pääsisäänkäyntien edestä.

Mainos

Koulukeskuksen piha-alueen ja liikennejärjestelyiden turvallisuus on huolestuttanut Evijärvellä. Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys jätti kevättalvella kunnalle vetoomuksen koulun piha-alueen turvallisuuden parantamiseksi.

Evijärven kunta aikoo myös anoa Voltintielle ELY-keskukselta kaksi suojatien paikkaa. Suojateiden tarkat paikat sovitaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa. Yläkoulun etupihan kautta kulkevan tien alkuun on ehditty jo asentaa pihakatumerkki sekä kahdenkympin nopeusrajoituskyltti.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.