Leppäniemelle Pohjoismaiden mestaruus

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Veikkoja edustava vimpeliläinen Vilma Leppäniemi voitti judon alle 18-vuotaiden Pohjoismaiden mestaruuden Norjan Larvikissa käydyissä kisoissa. Vimpeliläinen otteli neljä kertaa. alle 70 kilon sarjassa. Avausottelunsa hän hävisi Suomen nuorten EM-kisajoukkueeseen valitulle Noora Nykäselle 0-10. Kaksi seuraavaa ottelua Leppäniemi voitti puhtaasti 10-0. Neljäs ottelu päättyi 11 sekunnin kohdalla ruotsalaisen vastustajan loukkaannuttua. Helmikuussa Leppäniemi voitti kultaa nuorten SM-kisoissa.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.