Uusi asumispalveluyksikkö työn alla Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vaikka Vaasan hallinto-oikeus vastaanotti valituksen Alajärven kaupunginvaltuuston marraskuussa tekemästä päätöksestä perustaa kehitysvammaisten ohjatun ja tuetun asumisen yksikkö Kaupinkartanoon, kaupunginhallitus antoi vihreää valoa hankkeen jatkamiselle. Hallinto-oikeus arvioi käsittelyajan olevan noin vuoden.
–Vaikka asiasta on tehty valitus, on hienoa, että kaupunginhallitus päätti panna valtuuston päätöksen käytäntöön ja voidaan viedä asioita eteenpäin, sillä ihmisiä on odottamassa asuntolapaikkoja, toteaa peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas.

Kaupunki on vuokrannut Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistykseltä Kaupinkartanon E-talon vuoteen 2024 ulottuvalla vuokrasopimuksella. Kiinteistöä saneerataan parhaillaan ja se on muuttovalmiina syyskuussa. Kaupunginvaltuusto on myöntänyt määrärahan sprinklerijärjestelmän asentamiseen sekä pintaremonttiin.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.