Juoksutili auki ensimmäisessä ottelussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto marssitti miesten Superpesis-otteluunsa lyöjäjokeriksi Perttu Ruuskan. Hän debytoi miesten pääsarjatasolla 15 vuoden, kolmen kuukauden ja neljän päivän ikäisenä. Halsuan yhtenäiskoulun kahdeksatta luokkaa käyvä vasuri huudatti Saarikentän väkeä Kempeleen Kiriä vastaan pelatun ottelun toisen jakson toisessa vuoroparissa purkaessaan ajolähtöä. Henri Puputti toi Ruuskan lyömän juoksun. Pallo otettiin luonnollisesti talteen.

Ottelun jälkeen nuorukainen kertoi lähteneensä pelaamaan mukavalla fiiliksellä ja innolla.

-Lähdettiin vähän haastamaan vanhempia pelaajia ja kokeilemaan rohkeasti, kuinka pärjätään.

Mainos

Ruuska kertoo, että lyöntipaikka, johon pallo lopulta upposi, oli katsottu pelinjohdon kanssa etukäteen.

-Lyönti ei ihan onnistunut, mutta juoksu on aina juoksu, Ruuska tuumasi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.