Juoksutili auki ensimmäisessä ottelussa

Vimpelin Veto marssitti miesten Superpesis-otteluunsa lyöjäjokeriksi Perttu Ruuskan. Hän debytoi miesten pääsarjatasolla 15 vuoden, kolmen kuukauden ja neljän päivän ikäisenä. Halsuan yhtenäiskoulun kahdeksatta luokkaa käyvä vasuri huudatti Saarikentän väkeä Kempeleen Kiriä vastaan pelatun ottelun toisen jakson toisessa vuoroparissa purkaessaan ajolähtöä. Henri Puputti toi Ruuskan lyömän juoksun. Pallo otettiin luonnollisesti talteen.

Ottelun jälkeen nuorukainen kertoi lähteneensä pelaamaan mukavalla fiiliksellä ja innolla.

-Lähdettiin vähän haastamaan vanhempia pelaajia ja kokeilemaan rohkeasti, kuinka pärjätään.

Ruuska kertoo, että lyöntipaikka, johon pallo lopulta upposi, oli katsottu pelinjohdon kanssa etukäteen.

-Lyönti ei ihan onnistunut, mutta juoksu on aina juoksu, Ruuska tuumasi.

Jaa juttu: