Äitienpäiväkahvitus Alajärvellä perjantaina

Järviseudun Sanomat tarjoaa äitienpäiväkahvit perjantaina Alajärven ABC:llä kello 11-14. Tule tapaamaan lehden henkilökuntaa, tuo juttuideasi ja tee edullinen tilaus. Paikalla on myös Alajärven Ankkureiden superpesisjoukkueen pelaajia jakamassa ruusuja äideille. Heiltä voit kysellä vaikkapa tulevan kauden tavoitteista. Lisäksi arvomme vapaalippuja Ankkureiden ensimmäiseen kotipeliin 8. toukokuuta.

Alajärven ABC:llä on jaossa keskiviikkoiltapäivästä alkaen 300 kappaletta tuoreita Järviseudun sanomia. Käy hakemassa omasi! Lehden välissä on Alajärven kevään kauppiassanomat-liite.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.