Panostusta nuorisotiloihin

Vimpelin ja Evijärven kunnat ovat panostaneet nuoriin uusimalla nuorisotilat. Evijärvellä koulukeskuksen läheisyydessä olevat uudet tilat otettiin käyttöön tammikuussa ja Vimpelissä Kuntalan kellarikerrokseen saneeratut huhtikuussa. Lappajärvellä puolestaan seurakunta kunnosti nuorille tilat Öörnin entiseen liikekiinteistöön. Nuoret ovat saaneet sanoa sanansa uusista tiloista. Esimerkiksi Vimpelissä nuoria kuultiin asian ollessa valmisteluvaiheessa kunnan päättävissä elimissä. Nuorisotila-asioita käsitellään keskiviikkona ilmestyvässä Järviseudun Sanomien numerossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.