Nuoret tutustuivat Lappajärven tarjontaan

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Yhteiskoululla järjestettiin perjantaina ensimmäistä kertaa niin sanottu kontaktipäivä. Paikalla oli noin 30 paikallista harrasmahdollisuuksien, yritysten ja yhteisöjen edustajaa. He olivat pystyttäneet esittelypisteitä liikuntasaliin ja pariin lukion luokkaan. Pihalla oli näytillä muun muassa paloauto ja pieni kaivinkone. Suurimmat joukot keräsivät ympärilleen turkistarhaaja Esa Rantakangas, joka oli tuonut luokkaan supikoiran pentuja, sekä painijaoston toimintaa paininuken kanssa esitellyt Sami Kahilakoski.
Esillä olivat myös muun muassa Lappajärven Ampujat, 4H, seurakunta ja SPR. Yritysmaailmaa nuorten lähettyville toivat muun muassa VM-Carpet, Verho- ja Mattotalo sekä Mäkelä Alu.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.