100 kävi ystävänpäivälounaalla Maijalassa

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven SPR:n osasto tarjosi palvelukoti Maijalassa ystävänpäivälounaan asukkaille ja vierailijoille. Neljättä kertaa järjestetyn ystävänpäivätapahtuman suosio yllätti positiivisesti, keitolla kävi 100 henkilöä eli parikymmentä enemmän kuin viime vuonna. Pelimannimusiikkia ruokailijoille soittelivat Topi Rajala, Kalle Saarinen ja Esa Pitkäkangas.

Ystävätoiminta on yhdistyksen puheenjohtajan Seija Aution mukaan tärkeää. Hän on tyytyväinen siihen, että yhdistyksessä on lähes 30 ystävää, jotka käyvät tapaamassa yksinäisiä. Aktiivit käyvät säännöllisesti Lintukodilla. Silloin ohjelmassa on tilanteesta riippuen esimerkiksi ulkoilua tai keskustelua. Yhdistys ottaa myös uudet jäsenet ja toimijat ilolla vastaan.

Mainos

Sanni Niemelä toi ystävänpäivälounaalle Jaakko Luomalan, joka osallistui tapahtumaan ensimmäistä kertaa.
–Tämä on suuri ilo!

Lisää kuvia lounaalta lehtemme facebook-sivulla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.