100 kävi ystävänpäivälounaalla Maijalassa

Lappajärven SPR:n osasto tarjosi palvelukoti Maijalassa ystävänpäivälounaan asukkaille ja vierailijoille. Neljättä kertaa järjestetyn ystävänpäivätapahtuman suosio yllätti positiivisesti, keitolla kävi 100 henkilöä eli parikymmentä enemmän kuin viime vuonna. Pelimannimusiikkia ruokailijoille soittelivat Topi Rajala, Kalle Saarinen ja Esa Pitkäkangas.

Ystävätoiminta on yhdistyksen puheenjohtajan Seija Aution mukaan tärkeää. Hän on tyytyväinen siihen, että yhdistyksessä on lähes 30 ystävää, jotka käyvät tapaamassa yksinäisiä. Aktiivit käyvät säännöllisesti Lintukodilla. Silloin ohjelmassa on tilanteesta riippuen esimerkiksi ulkoilua tai keskustelua. Yhdistys ottaa myös uudet jäsenet ja toimijat ilolla vastaan.

Sanni Niemelä toi ystävänpäivälounaalle Jaakko Luomalan, joka osallistui tapahtumaan ensimmäistä kertaa.
–Tämä on suuri ilo!

Lisää kuvia lounaalta lehtemme facebook-sivulla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.