Nuoret hyvän mielen lähettiläinä

Julkaistu:

Aihe:

Tee aijjoos hyvää -kampanjan kohteena ovat tällä kertaa hoitokodeissa olevat ikäihmiset. Kauhavalaisnuoria kannustetaan lähtemään hyvän mielen lähettiläiksi ja ilahduttamaan ikäihmisiä hoitokodeissa.

Kampanjaan voivat osallistua 13-18 -vuotiaat nuoret. Aikaa kampanjaan osallistumiseen kuluu parisen tuntia. Yhteiseen suunnittelupalaveriin osallistumiseen vierähtää aikaa noin tunnin verran ja sen jälkeen nuoret tekevät tunnin vierailun hoitokodissa jonkin aktiviteetin parissa. Aktiviteetti voi olla ulkoiluapua, pelituokio, kauneudenhoitoa, askartelua tai lukuhetki.

Palvelukodeissa vieraillaan talvilomaviikon aikana. Suunnittelutilaisuudet järjestetään edellisellä viikolla.

– Nuoret saavat toiminnasta mukavan kokemuksen ja hyvän mielen. Lisäksi Aijjoos-hanke ja nuorisotoimi tarjoavat nuorille ruokaa ja yksityisnäytöksen Y-Kinossa naposteltavien kera 18. maaliskuuta, kertoo Kauhavan nuoriso-ohjaaja Jasmiina Kuusiniemi.

Hyvän mielen kampanja järjestetään nyt kolmannen kerran.

– Aikaisemmin nuoret ovat käyneet haravoimassa ikäihmisille ja palkinnoksi on pidetty yönuokkari. Nuoret ovat tykänneet haravointikampanjasta ja varmaan sellainen järjestetään taas syksyllä. Nyt ajattelimme kokeilla vähän erilaista toimintaa tekemällä hyvää hoitokodeissa, kertoo Jasmiina Kuusiniemi.

Nuoriso-ohjaaja muistuttaa, että nuorten tulee ilmoittautua kampanjaan 19. helmikuuta mennessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.