Leppäniemelle nuorten judokultaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärven Veikkojen Vilma Leppäniemi voitti judon alle 18-vuotiaiden suomenmestaruuden tyttöjen yli 63 kilon sarjassa. 14-vuotias vimpeliläinen voitti 10–0 sekä haukiputaalaisen Sini Muotkan että Orimattilan Judoseuraa edustavan, vuosi sitten alle 18-vuotiaiden mestaruuden nimiinsä vieneen Sara Kähärän. Avausottelu Muotkaa vastaan päättyi 52 sekunnin kohdalla Vilman tekemään ura-nage -nimiseen uhrautumisheittoon. Toinenkaan ottelu ei kestänyt täyttä aikaa, vaan päättyi ajassa 2.18 Vilman juji-gatame -käsilukkoon. SM-kulta on alle 18-vuotiaiden judomaajoukkueen haastajaryhmään kuuluvan Vilma Leppäniemen tähänastisen kilpauran paras saavutus.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.