Vaatimus kantatie 63:n korjauksesta ministeriöön

Julkaistu:

Aihe:

Kuntien ja maakuntaliittojen yhteinen vaatimus kantatie 63:n korjaamisesta luovutettiin eilen torstaina liikenne- ja viestintäministeriölle.

Lausunnon olivat allekirjoittaneet Evijärven, Kauhavan, Kaustisen, Kruunupyyn, Lappajärven, Sievin, Toholammin ja Ylivieskan kunnanjohtajat sekä Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan liittojen johtajat. Lausunnon liitteenä oli myös elinkeinoelämän kannanottoja.

Kantatie 63:n heikko kunto ja turvallisuus välillä Evijärvi–Kaustinen ovat kaikkien allekirjoittaneiden ja kannanottojen antaneiden yhteinen huoli. Tieosuus ei vastaa tällä hetkellä kantatietasoa. Tiellä kulkee suuri määrä henkilö- ja tavaraliikennettä, ja liikennemäärät ovat jatkuvassa kasvussa.

Allekirjoittajat katsovat, että tieosuus ei ole riittävän hyvässä kunnossa verrattuna sen liikennemääriin sekä alueelliseen ja valtakunnalliseen merkitykseen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.