Kauhavan yrittäjien 85. toimintavuosi on lähtenyt liikkeelle

Kauhavan Yrittäjien 84-vuotisjuhlavuosi on käynnissä.
Kauhavan Yrittäjien 84-vuotisjuhlavuosi on käynnissä.
Kauhavan Yrittäjien 84-vuotisjuhlavuosi on käynnissä.
Kauhavan Yrittäjien 84-vuotisjuhlavuosi on käynnissä.

KAUHAVAN YRITTÄJIEN taival on jo pitkä. Kunnioitettavat 85 vuotta sitten kauhavalaiset kauppiaat ja muut elinkeinon harjoittajat kokivat yhteisen tekemisen ja joukkovoiman niin

tärkeäksi, että perustivat yrittäjien paikallisyhdistyksen huhtikuussa 1939. Yksi merkittävä

henkilö yhdistyksen perustajana oli kauppias Nikolai Palomäki.

Kauhavan yrittäjien toiminnassa on pitkän taipaleen aikana ollut mukana lukuisa määrä yrittäjiä jäseninä sekä hallituksessa ja muussa toiminnassa. Hallitukset ovat puheenjohtajien vetämänä tehneet vuosien saatossa merkittävää työtä yrittäjien ja yrittäjyyden hyväksi. Puheenjohtajia on ollut reilusti yli kaksikymmentä, monet useampaankin kertaan tai useamman vuoden peräkkäin. Meiltä löytyy rautaista ammattitaitoa monelta eri alalta, yritykset toimivat oman alueen, maakunnan tai yli maakuntarajojen jopa yli kotimaan ulkomaita myöten. Kauhavan palveluiden ja elinkeinoelämän osalta kauhavalaiset yrittäjät ovat siinä tärkeä osa. Jokainen yrittäjä omalla työpanoksella on pitänyt yllä Kauhavan elinkeinopolitiikkaa vuosien ajan, kiitos tekemästänne työstä. Olkaamme aidosti ylpeitä yrittäjyydestämme. ”Yritteliäisyys on menestymisen edellytys ja sitkeys päämäärän saavuttamisen tae.” Jokainen yrittäjä ja yritys ovat paikallisyhdistyksemme voimavara ja kantava kivijalka.

Kauhavan yrittäjien vuoden teema on nuori yrittäjyys

Vuoden 2024 osalta Kauhavan yrittäjien hallitus on järjestäytynyt ja tehnyt suunnitelmia tulevalle vuodelle. Pyrimme järjestämään tapahtumia ja koulutuksia pitkin vuotta, lähes joka kuukausi jotakin. Tavoitteenamme on toteuttaa perustoimintaamme liittyen myös pieniä uusia tuulahduksia omaan järjestötoimintaamme, yrittäjiämme tukien. Tämän vuoden teemanamme on nuori yrittäjyys!

Viime keväänä toteutettu Hyvinvointimessut saavat nyt jatkoa ja järjestämme ne Kauhavan nuorisoseuralla 9. maaliskuuta kello 10–15 välisenä aikana. Näytteilleasettajia on kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen paikalla salin täydeltä. Vierailevana tähtenä on Bettina Gräsbeck, joka on kauhavalaislähtöinen hyvinvoinnin ammattilainen. Hän luennoi hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Tämän lisäksi myös näytteilleasettajilla on mahdollisuus pienimuotoiseen luentoon/esitelmään päivän aikana. Messuilla on kahvila ja tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Mainos

Maaliskuussa 13. päivä järjestämme yrittäjille Kauhavan kaupungin hankintainfon yhdessä kaupungin ja alueen muiden paikallisyhdistysten kanssa. Tilaisuudessa on mukana hankintaneuvoja Anne Niemi Etelä-Pohjanmaan yrittäjistä. Tilaisuuden aiheita ovat Kauhavan kaupungin, teknisen toimen sekä konserniyhtiöiden hankinnat ja investoinnit.

Kesäkuussa järjestämme perinteiset järjestyksessään 50. kesämarkkinat, viikkoa ennen juhannusta. Kesämarkkinoiden yhteydessä eri puolella Kauhavaa on monenlaista tapahtumaa. Puukkofestivaalit ja Kauhavan kädentaitoviikko, jossa on käsityöalan yritysten lisäksi mukana seurakunta, 4H, Järvilakeuden kansalaisopisto ja lukuisia paikallisia yrityksiä. Kauhavan raitti täyttyy mukavasti erilaisesta ohjelmasta ja tekemistä löytyy lapsille ja aikuisille. Kaikenlaiset tapahtumat tukevat mukavasti meidän alueemme yrityksiä ja yrittäjiä. Tapahtumien toteuttaminen on sitä hienoa yhdessä tekemistä, joka saralla, toinen toistamme tukien, saamme hienon kesätapahtumaviikon Kauhavalle.

Kauhava oli toisen kerran peräkkäin Yrittäjäystävällisin kunta ja tästä yhteistyöstä iso kiitos Kauhavan kaupungille! Tämä on toiminnassamme ensiarvoisen tärkeää ja tukee hyvin yrittäjyyttä ja paikallisyhdistystoimintaamme!

Kauhavan yrittäjät ry

Johanna/pj

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.