Löytyihän se nimi

Järviseutu-Seura ry on perustanut osakeyhtiön kustantamaan Järviseudun Sanomia. Osakeyhtiö keskittyy siis lehden tekemiseen itsenäisenä yrityksenä ja Järviseutu-Seura jatkaa ansiokkaasti kotiseututyön tekemistä entiseen tapaan. Järviseutu-Seura omistaa yhtiön kokonaisuudessaan.

Mainos

Yhtiö on nyt rekisteröity ja se sai nimekseen Järviseudun Mediatalo Oy. Kaupparekisteriin ei hyväksytä sekaantumisvaaran takia samoja tai samantapaisia nimiä, kuin sinne on jo rekisteröity. Niinpä lehden kustantajayhtiölle jouduttiin ehdottamaan kolmea nimeä, ennen kuin tarpeeksi erottuva löytyi.
Lehtien levikkitilastot ilmestyvät ja julkaistaan kesän alussa. Uusimman tilaston mukaan Järviseudun Sanomat on edelleen levikiltään Suomen suurin kerran viikossa ilmestyvä paikallislehti.
Päälevikkialueen pitäjissä lehden lukee lähes jokainen. Siksipä Järviseudun Sanomissa ilmoittelu tuottaa tulosta. Tämä näkyy muun muassa markkinasivujen tehosta väkijoukkojen koollekutsujana. Erikoisnumeroille tarjoamme aina lisäjakelua tapahtumapaikan ympäristöönkin. Tänä viikonloppuna todella vilkasta on Lappajärvellä. Tapahtumista löytyy tiedot lehden keskiaukeamalta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.