Hyvää lukulomaa!

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Suuri osa suomalaisista viettää näinä viikkoina kesälomaa. Kolean alkukesän jälkeen kelien on luvattu lämpenevän, ja se tekeekin ulkoilma-aktiviteetit miellyttävämmiksi harrastaa.
Silloinkin, kun rannalla tai riippumatossa makoilu ei sään vuoksi onnistu, on jäljellä paljon vaihtoehtoja mielekkääseen lomanviettoon. Yksi kannattavimmista on lukeminen. Mukavaa luettavaa löytyy kirjastoista, joiden hyllyjen välissä vaeltelu on kesäkivaa parhaasta päästä.
Jos mielessä on valmiiksi tietty kirja, sen etsimiseen saa apua asiantuntevalta henkilökunnalta. Etenkin uutuudet-hylly kannattaa tutkia aina tarkasti.

Myös lehtiä on kirjastoissa saatavissa hyvät valikoimat.
Kesäloman kunniaksi voisi tarttua lehteen, jota ei ole koskaan aikaisemmin lukenut ja päästä sitä kautta edes vähän sisälle johonkin aivan uuteen. Kesäjoutilaisuuden mahdollisesti laiskistamille aivoille tekisi hyvää ottaa työn alle vieraskielinen kirja: dekkari ruotsiksi, elämäkerta englanniksi, runoja saksaksi.
Ja vaikka heinäkuussa Suomi menee monilta osin kiinni, ilmestyvät sanomalehdet normaalisti. Lomalla niihin on aikaa perehtyä tavallista paremmin ja löytää monta mielenkiintoista juttua kotiseudun asioista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.